Waarom kiezen voor een illustratie?

Eigenz-doodle – 2

Alles kan

Met een illustratie kun je dingen precies zo weergeven als je ze in je hoofd hebt. Met een foto of video is dat vaak toch lastiger, of zelfs onmogelijk.

Eigenz-doodle – 1

Abstracte onderwerpen

Met een illustratie kun je privacygevoelige of abstracte onderwerpen makkelijker verbeelden en complexe verhalen verduidelijken. Denk maar aan uitleg over zaken als discriminatie of gezonde voeding. Of het effect van CO2-uitstoot op de natuur. We brengen het graag in beeld!

Eigenz-doodle

In jouw stijl

Een illustratie geeft je verhaal ook een eigen sfeer en de herkenbare uitstraling die bij jou past. De mogelijkheden zijn in feite oneindig. Laat je verbeelding maar spreken…

Een illustratie maakt je tekst aantrekkelijker en duidelijker

foto chantal_tekenen_in actie

Een passende illustratie in je eigen stijl

Illustreren kunnen we in vele verschillende stijlen: van flatdesign, handmatig, collage-achtig of ton sur ton. We beheersen ze allemaal. Aan de hand van stylesheets kiezen we samen de stijl die bij jouw verhaal past. Daarbij houden we rekening met je huisstijl en zorgen we voor een lekker eigentijdse look. Stijlvol dus.

infographic

Infographics

Wil je veel of complexe informatie delen? Dan is een infographic ideaal. Door beeld, tekst, vormen en kleuren te combineren, zorgen we voor een illustratie die een ingewikkeld verhaal in één oogopslag duidelijk maakt. Zo kun je informatie en kennis op een verhelderende en inspirerende manier overbrengen. Ook handig als discussiestuk of praatplaat!