In ontwerpburo man achter computer

Onze missie als ontwerpers

Ons doel is goed communicerend, kwalitatief en eigenzinnig design, dat een menselijke, eerlijke en duurzame wereld weerspiegelt. Want dat is een wereld waar wij voor gaan. Om die reden helpen wij als ontwerpburo mensen een handje door het maken sprekende, eigenzinnige visuals.

Ontmoet het eigenzinnige team

Eigenz FLORIS Eigenz FLORIS

Floris Slotemaker

Na de Academie Kunst en Industrie (AKI, nu Artez) was mijn ambitie om vanuit de IJsselvallei ontwerpend aan de slag te gaan. Dat is gelukt. Turn-key-oplossingen voor pittige communicatie vraagstukken - van concept tot een piekfijn eindproduct onder één regie. Mijn vak als Eigenz-artdirector vul ik in vanuit mijn grote liefde voor goede content, typografie en beeld. Net als bij een goede maaltijd: het gaat om de basis, de kok moet het doen. En laat koken nou net mijn grote hobby zijn!

Let's connect
Lees meerminder

Eigenz Chantal Eigenz Chantal

Chantal Santema

Op 7-jarige leeftijd wist ik het al - ik word later tekenaar! Gelukkig was er de kunstacademie. Hier ben ik opgeleid tot illustrator (CABK) en grafisch vormgever (AKI), nu beide Artez. Deze twee vakgebieden, illustreren en grafisch vormgeven, zijn een perfecte match. Een prachtige combinatie waar ik veel aan heb in al mijn ontwerpen. Passend beeld creëren dat communiceert en tot in de puntjes klopt, daar ga ik voor. En een hele mooie ontwikkeling is dat ik met de illustraties naar een next level ben gegaan. Want met het ‘tot leven wekken’ van de beelden ontstaat er een animatie. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om een ingewikkeld verhaal zó te vertellen dat het begrijpelijk wordt en blijft hangen. Ik heb het mooiste werk van de wereld. ;)

Let's connect
Lees meerminder

Lees meerminder

Eigenz, een ontwerpbureau met een groot netwerk

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Daarom werken wij als ontwerpburo nauw samen met onze eigen lokale leveranciers. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

• drukkerijen
• fotografen
• tekstschrijvers
• voice-over actors
• webbouwers
• marketeers
• en nog veel meer…

Deze professionals kennen het Eigenz’ recept en leveren de kwaliteit die je van ons gewend bent. Zodat, door afwisselend per project onze krachten te bundelen, er iedere keer weer iets b(l)oeiends ontstaat.

Bekijk ook ons initiatief energieklik.nl

Prikkelbare designs waar je niet omheen kunt.

EIGENZ AAN HET WERK

Bekijk onze werkplek

This is where the magic happens

Het leuke is dat ons ontwerpburo is gevestigd in een 19-eeuws herenhuis op loopafstand van het station en centrum van Deventer. In 2020 is het pand gerenoveerd en verduurzaamd, geheel volgens ons Eigenz ontwerp.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje achter de schermen.

Eigenz boekenkast

Geïnspireerd door de omgeving

Als creatieveling en ook als human being is het goed om af en toe je hoofd even helemaal leeg te maken. Zodat de inspiratie vanzelf komt. Dit resulteert geregeld in een fijne wandeling door de binnenstad.

De werksfeer in ons ontwerpburo is dan ook altijd ontspannen en gericht op een plezierige omgeving. Daardoor ontstaan de mooiste resultaten.