<< Vorig project Volgend project >>
het Groenbedrijf

het Groenbedrijf

Opdrachtgever: hetGroenbedrijf Expertise: ,

De vraag: 

Laat zien dat het Groenbedrijf veel meer doet dan alleen maar groen.

Het Groenbedrijf in Deventer biedt een uiterst compleet pakket voor ontwerp, aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen voor bedrijven, instellingen en overheid. Uitgevoerd door ervaren en betrokken groenspecialisten. Maar… het Groenbedrijf doet namelijk veel meer dan groen!

Om dit te communiceren naar bedrijven en andere partijen werd ons gevraagd om hun werkzaamheden te visualiseren door middel van uitingen zoals bijvoorbeeld een animatie.


Bekijk hier de animatie
De aanpak:

Het begon met kennismaken: het bedrijf, de mensen en de werksfeer.

Het Groenbedrijf werkt samen met burgers, overheid en bedrijfsleven, duurzaam en maatschappelijk verantwoord (MVO). Na allereerst een vriendelijke kennismaking, gingen we van starten. Tijdens een brainstorm sessie kwamen we vervolgens al snel op het idee van een soort Laurel en Hardy ‘de dikke en dunne’. Denk aan: twee collega’s die samen alles kunnen en ook doen. Ook de muziekkeuze hebben we daarop aangepast. Kortom: deze karakters laten zien wat Het Groenbedrijf allemaal doet.
Met een door ons ontwikkeld karakter een verhaal vertellen, kijk ook naar deze animatie Salvage

onderhoud groenvoorzieningen twee mannen van het groenbedrijf
onderhoud groenvoorzieningen het groenbedrijf in de sneeuw

“Met een beetje humor geef je meer impact aan je boodschap.”

Het resultaat:

Een vrolijke animatie met een vleugje humor.

Op hun werk zijn ze trots en trots zijn ze ook op hun medewerkers. Deze animatie zorgt er bijvoorbeeld voor dat het contact tussen klant en personeel veel makkelijker wordt. En dat door het tonen van de animatie. Het laat in 60 seconden helder zien waar ze als bedrijf voor staan.

Werkklimaat
Dit resulteerde in de ideale uitleg animatie passend bij het werkklimaat van het Groenbedrijf. Dit werd zelfs doorgevoerd in de gezellige kantine, met een toffe en op maat gemaakte wand. Kortom, een gaaf project waar we zeker trots op zijn en we kijken terug op een fijne samenwerking.

onderhoud groenvoorzieningen groenbedrijf vrouw met gieter
Communicatie uitingen:

Een achterwand in de kantine

"Een ideale uitleg animatie passend bij het werkklimaat van het Groenbedrijf. Dit werd zelfs doorgevoerd in de gezellige kantine, met een toffe op maat gemaakte wand."


<< Vorig project Volgend project >>