<< Vorig project Volgend project >>
Infectieziekte bij pluimvee – Kepro helpt

Infectieziekte bij pluimvee – Kepro helpt

Opdrachtgever: Kepro Expertise:

De vraag: 

We hebben een animatievideo nodig die uitlegt wat je kunt doen bij Coccidiosis, een infectieziekte bij pluimvee.

Coccidiose is een parasitaire infectie die bekend staat om zijn schadelijke effecten op de darmgezondheid bij pluimvee. Het is een van de meest bekende ziekten die de pluimvee-industrie wereldwijd treft.
Leer meer over deze infectieziekte bij pluimvee met deze video.

De aanpak:

Het verhaal van deze infectieziekte bij pluimvee wordt verteld door een dierenarts. 

Deze dierenarts legt uit wat er nodig is om deze infectieziekte bij pluimvee aan te pakken. Omdat er meerdere animaties gewenst zijn hebben we hiervoor een karakter ontwikkeld. Namelijk een vrouwelijke dierenarts. En bovendien een eigen illustratiestijl passend bij de huisstijl van Kepro gemaakt. Met een beperkt kleurengamma. Op deze manier krijg je een rustig maar duidelijke uitstraling en krijgt een animatie meer kracht. 

infectieziekte bij pluimvee Kepro stal schoonspuiten

“Met een beperkt kleurengamma versterk je jouw beeldverhaal.”

Het resultaat:

Deze animatie laat zien hoe Kepro kan helpen bij de pluimvee ziekte: coccidiosis.

Kepro levert diergeneesmiddelen die speciaal gericht zijn op het voorkomen en oplossen van gezondheidsproblemen bij landbouwhuisdieren.

Deze animatie laat zien hoe Kepro kan helpen bij de infectieziekte bij pluimvee: Coccidiose, Kepro.nl
En dat kunnen ze wereldwijd gaan doen omdat de animatie in de Engelse taal is gemaakt. Met èn zonder ondertiteling. Met een mooie maar vooral prettige vrouwelijke voice-over stem.
Want de vrouwelijke dierenart, ons karakter, vertelt het verhaal. We laten haar ook echt praten, het verhaal vertellen. Je ziet de mond bewegen.

“Een ingewikkeld verhaal over een ziekte bij pluimvee heeft Eigenz voor Kepro omgezet naar een duidelijke, leuke animatie."

Lotte van de Schepop - Marketing en communicatie Kepro
"Het fijnste aan de samenwerking was dat Eigenz de stijl die wij zochten goed begreep en mooi heeft neergezet. Ook fijn dat de strakke deadline gehaald kon worden.”
<< Vorig project Volgend project >>