Wij zijn trots op ons werk en onze opdrachtgevers. Heel fijn dat onze klanten ook blij zijn met de resultaten. Dat lees je in de onderstaande referenties. Ook voor jou kunnen we een mooie, goed werkende animatie maken. Hieronder enkele referenties van onze klanten voor Eigenz.

REFERENTIES EIGENZ

ARCHIE EUROPE

Eigenz heeft inmiddels voor ons een aantal animaties gemaakt, zo enthousiast waren wij na de eerste opdracht. Ze zijn fris, kort en bondig en met een vleugje humor. Maar het belangrijkste is dat ze precies de boodschap uitstralen die wij willen overbrengen. Kortom, een perfecte visuele ondersteuning voor onze campagnes. Wij zijn zeer tevreden!
Evelyn Zandstra | marketing coördinator | Archie Europe

GEMEENTE VOORST

Als gemeente Voorst proberen wij regelmatig op een vernieuwende wijze naar buiten te treden. In dit geval kozen wij ervoor om onze burgemeester door Eigenz te laten ‘animeren’ (treffende gelijkenis) en op die manier aan al onze inwoners te tonen wat voor bijzondere gebeurtenissen er plaatsvonden in 2016. Wij ontvingen vele positieve reacties!
Linda Simons | Senior communicatieadviseur en woordvoerder Gemeente Voorst

FRILUFT

Samen met Eigenz heb ik gewerkt aan mijn nieuwe identiteit van Friluft als ondernemerscoach. Een relatie zei onlangs tegen mij; ‘Alex heel gaaf, dit ben JIJ!’
Alex Hartman Kok | Friluft coach voor ondernemers

ACCORIS ONDERNEMERSSERVICE

Onlangs werd ik benaderd door een potentiële klant. Hij was getriggerd door het webdesign en de animatie op de homepage. Dankzij Eigenz hebben wij er een nieuwe klant bij.
Teus Brunekreeft | Accoris Ondernemersservice

DJM BEDRIJFSDIENSTEN

Eigenz staat voor creativiteit en meedenken. Zij kunnen zich bijzonder goed verplaatsen in de wensen van de klant en dit vervolgens reproduceren. Het resultaat is in ons geval een bedrijfsanimatie op maat, we zijn er blij mee!!
Annemarie Moezelaar | DJM Bedrijfsdiensten