ontwerpburo team eigenz_computer

Onze missie als ontwerpers

Ons doel is goed communicerend, kwalitatief en eigenzinnig design, dat een menselijke, eerlijke en duurzame wereld weerspiegelt. Want dat is een wereld waar wij voor gaan. Om die reden helpen wij als ontwerpbureau mensen een handje door het maken sprekende, eigenzinnige visuals.

Ontmoet het eigenzinnige team

Eigenz FLORIS Eigenz FLORIS

Floris Slotemaker

Na de Academie Kunst en Industrie (AKI, nu Artez) was mijn ambitie om vanuit de IJsselvallei ontwerpend aan de slag te gaan. Dat is gelukt. Turn-key-oplossingen voor pittige communicatie vraagstukken - van concept tot een piekfijn eindproduct onder één regie. Mijn vak als Eigenz-artdirector vul ik in vanuit mijn grote liefde voor goede content, typografie en beeld. Net als bij een goede maaltijd: het gaat om de basis, de kok moet het doen. En laat koken nou net mijn grote hobby zijn!

Let's connect
Lees meerminder

Eigenz Chantal Eigenz Chantal

Chantal Santema

Op 7-jarige leeftijd wist ik het al - ik word later tekenaar! Gelukkig was er de kunstacademie. Hier ben ik opgeleid tot illustrator (CABK) en grafisch vormgever (AKI), nu beide Artez. Deze twee vakgebieden, illustreren en grafisch vormgeven, zijn een perfecte match. Een prachtige combinatie waar ik veel aan heb in al mijn ontwerpen. Passend beeld creëren dat communiceert en tot in de puntjes klopt, daat ga ik voor. En een hele mooie ontwikkeling is dat ik met de illustraties naar een next level ben gegaan. Want met het ‘tot leven wekken’ van de beelden ontstaat er een animatie. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om een ingewikkeld verhaal zó te vertellen dat het begrijpelijk wordt en blijft hangen. Ik heb het mooiste werk van de wereld. ;)

Let's connect
Lees meerminder

Eigenz Joanne Eigenz Joanne

Joanne van de Riet

Allereerst 'hoi', wat leuk dat je hier bent. Ik ben Joanne, the girl with the skates. Het maken van illustraties is voor mij een soort van documenteren. Daarom draag ik mijn schetsboek overal mee naartoe. Het tekenen is een manier van vastleggen waarbij je heel goed een bepaald gevoel kunt overbrengen. Inspiratie haal ik bijvoorbeeld uit de dagelijkse dingen om ons heen. Want als je je ogen ervoor opent, dan zie je op elke straathoek iets moois. Wanneer ik teken onder het genot van een kopje groene thee, ben ik helemaal in m’n element. Vooral wanneer ik met een creatief project een steentje kan bijdragen aan de maatschappij. Zodat ik mensen echt verder help door middel van beeld. Tot slot nog een leuk feitje: ik heb een grafisch vormgever achtergrond, maar werd verliefd op het illustreren. Toch kan ik bij Eigenz aan beide skills werken, heerlijk. Kortom, aangenaam kennis te maken :)

Let's connect
Lees meerminder

Lees meerminder

Eigenz, een ontwerpbureau met een groot netwerk

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Daarom werken wij als ontwerpbureau nauw samen met onze eigen lokale leveranciers. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

• drukkerijen
• fotografen
• tekstschrijvers
• voice-over actors
• webbouwers
• marketeers
• en nog veel meer…

Deze professionals kennen het Eigenz’ recept en leveren de kwaliteit die je van ons gewend bent. Zodat, door afwisselend per project onze krachten te bundelen, er iedere keer weer iets b(l)oeiends ontstaat.

Bekijk ook ons initiatief energieklik.nl

Prikkelbare designs waar je niet omheen kunt.

TEAM EIGENZ5

Bekijk onze werkplek

This is where the magic happens

Het leuke is dat ons bureau is gevestigd in een 19-eeuws herenhuis op loopafstand van het station en centrum van Deventer. In 2020 is het pand gerenoveerd en verduurzaamd, geheel volgens ons Eigenz ontwerp.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje achter de schermen.

team eigenz kantoor collega

Geïnspireerd door de omgeving.

Als creatieveling en ook als human being is het goed om af en toe je hoofd even helemaal leeg te maken. Zodat de inspiratie vanzelf komt. Dit resulteert geregeld in een fijne wandeling door de binnenstad.

Onze werksfeer is dan ook altijd ontspannen en gericht op een plezierige omgeving. Daardoor ontstaan de mooiste resultaten.